Jezik:
Slovenski
English
SFX by Ex Libris Inc.
Contains information about title and source of a journal
Vir:
Essentials of food science [0-412-08691-3] Christian, Elizabeth
l.:1998
List of services to meet your request
Contains list of services for current record
Basic services
Celotno besedilo za ostale izdaje
Other book edition:
Essentials of Food Science [978-0-387-69939-4; 978-0-387-69940-0] Vaclavik, Vickie A.
Celotno besedilo dostopno v
SpringerLink Books - AutoHoldings
Sporočite napako
Thank you for reporting broken link.
Sporočilostop do revije v okviru Konzorcijev CTK zagotavlja Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani. V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov
konzorciji@ctk.uni-lj.si
.
Dostopnost
Dostop je mogoč iz prostorov Univerze v Ljubljani ali NUK in z oddaljenim dostopom za študente in zaposlene na Univerzi v Ljubljani ali NUK.
Zaloga po knjižnicah
Preverjanje zaloge po knjižnicah
COBISS+
© 2024 SFX by Ex Libris Inc. |
Cookie Policy
CrossRef
Omogočeno