Jezik:
Slovenski
English
SFX by Ex Libris Inc.
Contains information about title and source of a journal
Vir:
Fundamentals of food process engineering [0-87055-338-0] Toledo, Romeo
l.:1980
List of services to meet your request
Contains list of services for current record
Basic services
Full text for other editions
Other book edition:
Fundamentals of Food Process Engineering [978-0-387-29019-5; 978-0-387-29241-0] Toledo, Romeo T.
Celotno besedilo dostopno v
SpringerLink Books - AutoHoldings
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Opomba: Dostop do revije v okviru Konzorcijev CTK zagotavlja Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani. V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov
konzorciji@ctk.uni-lj.si
.
Dostopnost:
Dostop je mogoč iz prostorov Univerze v Mariboru in z oddaljenim dostopom za študente in zaposlene na Univerzi v Mariboru.
Posredovanje članka
Pridobi članek preko
Univerzitetne knjižnice Maribor
Opomba:
Storitev je plačljiva po
veljavnem ceniku UKM
. Članek lahko naročite preko Enote za izposojo in posredovanje dokumentov UKM.
Dostopnost: Članek boste na naveden e-poštni naslov prejeli v najkrajšem možnem času.
Za informacije smo dosegljivi preko telefona na (02) 250 74 21 ali na e-poštnem naslovu
ill.ukm@um.si
.
© 2024 SFX by Ex Libris Inc. |
Piškotki
CrossRef
Omogočeno