Jezik:
Slovenski
English
SFX by Ex Libris Inc.
Contains information about title and source of a journal
Naslov:
线粒体膜通透性转化孔促进剂苍术苷对宰后牛肉线粒体损伤及嫩度的影响
Vir:
食品科学 [1002-6630] l. 2023, letn. 44, št. 8, stran 124 -130
List of services to meet your request
Contains list of services for current record
Basic services
Celotno besedilo
Celotno besedilo dostopno v
DOAJ Directory of Open Access Journals
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Celotno besedilo
Celotno besedilo morda dostopno preko oznake
DOI
Zaloga po knjižnicah
Preverjanje zaloge po knjižnicah
COBISS+
© 2024 SFX by Ex Libris Inc. |
Politika piškotkov
CrossRef
Omogočeno