ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Assessment of Microbiological Quality of Fresh Vegetables and Oysters Produced in Buenos Aires Province, Argentina
Vir:

Food and Environmental Virology [1867-0334] Cammarata, Robertina l. 2021, letn. 13, št. 4, stran 507 -519

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Celotno besedilo



service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija Springer Link zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Dostopnost: Dostopno iz prostorov UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL, CTK, NIB in NUK.
Če se nahajate izven svoje inštitucije, po kliku na povezavo vpišite geslo za odd. doddaljeni dostop.

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window

Zaloga po knjižnicah


service type icon, opens target in new window

Dodatne storitve

Informacija o objavi



service type icon, opens target in new window
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Politika piškotkov
CrossRef Omogočeno