Jezik:
Slovenski
English
SFX by Ex Libris Inc.
Contains information about title and source of a journal
Naslov:
Music and wine tasting: an experimental neuromarketing study
Vir:
British Food Journal [0007-070X] Chen, Yen-jung l. 2020, letn. 122, št. 8, stran 2725 -2737
List of services to meet your request
Contains list of services for current record
Basic services
Celotno besedilo
Celotno besedilo dostopno v
Emerald eJournals Premier
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija Emerald zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
Dostopnost:
Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in zaposlene UL, ki so člani knjižnic UL in CTK, ter vse člane NUK.
Če se nahajate izven UL, po kliku na povezavo vpišite geslo za oddaljeni dostop.
Celotno besedilo dostopno v
ProQuest One Business
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Dostopnost:
Dostopno iz prostorov Ekonomske fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene EF, ki so člani CEK.
Če se nahajate izven UL, po kliku na povezavo vpišite geslo za oddaljeni dostop.
Celotno besedilo dostopno v
Technology Collection
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Dostopnost:
Dostopno iz prostorov UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL in NIB, ki so člani knjižnic teh inštitucij, ter vse člane CTK in NUK.
Če se nahajate izven UL, po kliku na povezavo vpišite geslo za oddaljeni dostop.
Odprtodostopna verzija celotnega besedila preko servisa
Unpaywall
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Opomba:
Prost dostop do celotnega besedila preko servisa Unpaywall.
Celotno besedilo
Celotno besedilo morda dostopno preko oznake
DOI
Zaloga po knjižnicah
Preverjanje zaloge po knjižnicah
COBISS+
Več možnosti
Dodatne storitve
Informacija o objavi
Poglejte faktor vpliva serijskih publikacij iz
ISI's Journal Citation Report (JCR) Science Edition
Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov
podpora@izum.si
.
Dostopnost:
Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija
WoS
.
© 2024 SFX by Ex Libris Inc. |
Politika piškotkov
CrossRef
Omogočeno