ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: The change of polyphenolic composition and tyrosol content of the wine as an effect of sur lie method
Vir:

Acta Alimentaria [0139-3006] Leskó, A l. 2011, letn. 40, št. Supplement 1, stran 79 -90

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostopno iz prostorov Biotehniške fakultete UL.

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window

Zaloga po knjižnicah


service type icon, opens target in new window

Dodatne storitve

Avtor



service type icon, opens target in new window
 
priimek kratice
 
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč za članice konzorcija WoS.

Informacija o objavi



service type icon, opens target in new window
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Politika piškotkov
CrossRef Omogočeno