ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Usefulness of near infrared spectroscopy and chemometrics in screening of the quality of dessert wine Prošek
Vir:

Croatian Journal of Food Science and Technology [1847-3466] Tomić Potrebuješ, Iva l. 2011, letn. 3, št. 2, stran 9 -15

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Odprti / prosti dostop ali arhiv.
(Opozorilo: pri nekaterih revijah so lahko dostopna le celotna besedila posameznih člankov ali posameznih številk določenega letnika).

service type icon, opens target in new window
  Dostopnost: Odprti / prosti dostop ali arhiv.
(Opozorilo: pri nekaterih revijah so lahko dostopna le celotna besedila posameznih člankov ali posameznih številk določenega letnika).

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Odprti / prosti dostop
(Opozorilo: pri nekaterih revijah so dostopna le celotna besedila posameznih člankov ali posameznih številk določenega letnika).

Zaloga po knjižnicah


service type icon, opens target in new window


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Politika piškotkov
CrossRef Omogočeno