SFX by Ex Libris Inc.
Contains information about title and source of a journal
Naslov:
Hypotheses concerning structuring of extruded meat analogs
Vir:
Current Research in Food Science [2665-9271] van der Sman, R.G.M. l. 2023, letn. 6, str. 100510
List of services to meet your request
Contains list of services for current record
Basic services
Celotno besedilo
Celotno besedilo dostopno v
Elsevier ScienceDirect Journals Complete
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Dostopnost:
Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.
Celotno besedilo dostopno v
Elsevier ScienceDirect Journals Complete
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
Dostopnost:
Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.
Celotno besedilo dostopno v
PubMed Central
Sporočite napako
Hvala za posredovanje sporočila o napaki.
Leto:
Letnik:
Številka:
Začetna stran:
© 2024 SFX by Ex Libris Inc. |
Piškotki
CrossRef
Omogočeno