ExLibris header image

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Impact of growth temperature on exopolysaccharide production and probiotic properties of Lactobacillus paracasei strains isolated from kefir grains
Vir:

Food Microbiology [0740-0020] Bengoa, Ana l. 2018, letn. 69, str. 212 -218

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

Več možnosti

Kazalo vsebine



service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.


service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

Avtor



service type icon, opens target in new window
 
priimek kratice
 
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč za članice konzorcija WoS.

Informacija o objavi



service type icon, opens target in new window
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Piškotki
CrossRef Omogočeno