ExLibris header image

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Microencapsulation of omega-3 polyunsaturated fatty acids and astaxanthin-rich salmon oil using particles from gas saturated solutions (PGSS) process
Vir:

Lwt-Food Science and Technology [0023-6438] Haq, Monjurul l. 2018, letn. 92, str. 523 -530

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

Več možnosti

Kazalo vsebine



service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.


service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

Avtor



service type icon, opens target in new window
 
priimek kratice
 
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč za članice konzorcija WoS.

Informacija o objavi



service type icon, opens target in new window
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Piškotki
CrossRef Omogočeno