ExLibris header image

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: The molecular recognition of cordycepin arabinoside and analysis of changes on cordycepin and its arabinoside in fruiting body and pupa of Cordyceps militaris
Vir:

Food Chemistry [0308-8146] Li, Ankang l. 2022, letn. 389, str. 133070

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Celotno besedilo


service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

Več možnosti

Kazalo vsebine



service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.


service type icon, opens target in new window
 
 
  Opomba: Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Oddaljen dostop za študente in zaposlene Univerze na Primorskem.

service type icon, opens target in new window
 
 
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.

Avtor



service type icon, opens target in new window
 
priimek kratice
 
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč za članice konzorcija WoS.

Informacija o objavi



service type icon, opens target in new window
  Opomba: Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostopnost: Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Piškotki
CrossRef Omogočeno