ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: A process for preventing enzymatic degradation of rutin in tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn) flour
Vir:

Food Science and Biotechnology [1226-7708] l. 2008, letn. 17, št. 1,

List of services to meet your request

Contains list of services for current record




  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.


  Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.



 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno