ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Effect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of Istrian dry-cured ham
Vir:

Acta Alimentaria [0139-3006] Božac, R l. 2011, letn. 40, št. 3, str. 315 -326

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

  Dostopno iz prostorov Biotehniške fakultete UL.




  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.


 
priimek kratice
 
  Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostop je mogoč za članice konzorcija WoS.


  Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.



 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno