ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Food intake biomarkers for green leafy vegetables, bulb vegetables, and stem vegetables: a review
Vir:

Genes and Nutrition [1555-8932] Brouwer Brolsma, Elske l. 2020, letn. 15, št. 1, str. 7 -7

List of services to meet your request

Contains list of services for current record



  Dostop do revije v okviru Konzorcijev CTK zagotavlja Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani. V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov konzorciji@ctk.uni-lj.si.
  Dostop je mogoč iz prostorov vsaj ene izmed institucij konzorcija Springer (FZAB, GEOZS, IJS, IMTLJ, IZUM, KILJ, KISLJ, MFDPS, OBVAL, OILJ, PNG, SAZU, SBCE, SBJE, SBMB, SBNM, UKNU, VKSCE, ZAGLJ).






  Testni dostop do 10. decembra 2018




  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.


  Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.




 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno