ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Texture and microstructure of reduced-salt Cheddar cheese as affected by process modifications
Vir:

International Food Research Journal [1985-4668] Sheibani, A l. 2017, letn. 24, št. 2, str. 643

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

  Dostopno iz prostorov Fakultete za družbene vede UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene FDV.
Če se nahajate izven UL, po kliku na povezavo vpišite geslo za oddaljeni dostop.

  Dostopno iz prostorov Filozofske fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene FF.
Če se nahajate izven UL, po kliku na povezavo vpišite geslo za oddaljeni dostop.



  Testni dostop do 10. decembra 2018



  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.


 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno