ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: The Effect of Replacing Sucrose with Glucose-Fruit Syrup on the Quality Indicators of Plombières Ice-Cream
Vir:

Техника и технология пищевых производств [2074-9414] Shobanova, Tatyana l. 2021, str. 604 -614

List of services to meet your request

Contains list of services for current record






  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopno iz prostorov UP, UNG, ZRC SAZU, PILJ, KILJ in IZUM.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Kazalo vsebine dostopno za člane konzorcija COSEC, z akademsko licenco.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Kazalo vsebine dostopno za člane konzorcija COSEC, z akademsko licenco.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostop je mogoč iz prostorov splošnih knjižnic in z oddaljenim dostopom za člane splošnih knjižnic.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopno iz prostorov Urbanistični inštitut Republike Slovenije, Nova univerza in DOBA fakulteta.


 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno