ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: The microbiological quality of minced pork treated with garlic in combination with vacuum packaging
Vir:

Potravinarstvo [1338-0230] Kunová, Simona l. 2021, letn. 15, str. 453 -459

List of services to meet your request

Contains list of services for current record






  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopno iz prostorov UP, UNG, ZRC SAZU, PILJ, KILJ in IZUM.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Kazalo vsebine dostopno za člane konzorcija COSEC, z akademsko licenco.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Kazalo vsebine dostopno za člane konzorcija COSEC, z akademsko licenco.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostop je mogoč iz prostorov splošnih knjižnic in z oddaljenim dostopom za člane splošnih knjižnic.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopno iz prostorov Urbanistični inštitut Republike Slovenije, Nova univerza in DOBA fakulteta.


 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno