ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: The quality characteristics of biscuits made with plantain and purple rice flour as substitutes for wheat flour
Vir:

Potravinarstvo [1338-0230] Budaraga, I K l. 2023, letn. 17, str. 69 -81

List of services to meet your request

Contains list of services for current record




  Odprti / prosti dostop
(Opozorilo: pri nekaterih revijah so dostopna le celotna besedila posameznih člankov ali posameznih številk določenega letnika).




  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopno iz prostorov UP, UNG, ZRC SAZU, PILJ, KILJ in IZUM.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Kazalo vsebine dostopno za člane konzorcija COSEC, z akademsko licenco.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Kazalo vsebine dostopno za člane konzorcija COSEC, z akademsko licenco.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostop je mogoč iz prostorov splošnih knjižnic in z oddaljenim dostopom za člane splošnih knjižnic.


  Dostop do revije v okviru konzorcija EBSCOHost zagotavlja Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK).
  Dostopno iz prostorov Urbanistični inštitut Republike Slovenije, Nova univerza in DOBA fakulteta.


 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno