Jezik:
Slovenski
English
SFX by Ex Libris Inc.
Contains information about title and source of a journal
Vir:
Lebensmittelchemie [0937-1478]
List of services to meet your request
Contains list of services for current record
Celotno besedilo dostopno v
Wiley Online Library
Sporočite napako
Hvala za sporočilo o napaki.
Dostop do revije v okviru konzorcija Wiley zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
Dostopno iz prostorov institucij konzorcija Wiley (UPUK, FZAB, GIS, IJS, KILJ, OILJ, SBCE, SBMB).
Celotno besedilo dostopno v
Wiley Online Library
Sporočite napako
Hvala za sporočilo o napaki.
Dostop do revije v okviru konzorcija Wiley zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
Dostop je mogoč iz prostorov Onkološkega inštituta Ljubljana in z oddaljenim dostopom za člane knjižnice Onkološkega inštituta Ljubljana.
Celotno besedilo dostopno v
Wiley Online Library
Sporočite napako
Hvala za sporočilo o napaki.
Dostop do revije v okviru konzorcija Wiley zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
Dostopno iz prostorov UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL, CTK, NIB in NUK, ki so člani knjižnic teh inštitucij.
Če se nahajate izven svoje inštitucije, po kliku na povezavo vpišite geslo za odd. dostop.
Celotno besedilo dostopno v
Wiley Online Library
Sporočite napako
Hvala za sporočilo o napaki.
Dostop do revije v okviru konzorcija Wiley zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
Dostop je mogoč iz prostorov Univerze v Mariboru in z oddaljenim dostopom za študente in zaposlene na Univerzi v Mariboru.
Celotno besedilo dostopno v
Wiley Online Library
Sporočite napako
Hvala za sporočilo o napaki.
Dostop do revije v okviru konzorcija Wiley zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
Dostop je mogoč iz prostorov Univerze na Primorskem.
Preverjanje zaloge po knjižnicah
COBISS+
Upravljanje z zapisi v
RefWorks Direct Export Tool
Uporabite spletne storitve
odprtega dostopa SHERPA/RoMEO
© 2024 SFX by Ex Libris Inc. |
Cookie Policy
CrossRef
Omogočeno