ExLibris header image
 

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Naslov: Metabolomic Profiling and Sensorial Quality of ‘Golden Delicious’, ‘Liberty’, ‘Santana’, and ‘Topaz’ Apples Grown Using Organic and Integrated Production Systems
Vir:

Journal of Agricultural and Food Chemistry [0021-8561] Vanzo, Andreja l. 2013, letn. 61, št. 26, str. 6580 -6587

List of services to meet your request

Contains list of services for current record



  Dostop do revije v okviru konzorcija ACS zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Dostop je mogoč iz prostorov institucij članic konzorcija American Chemical Society (IJS, KI, UL, UM, UNG).


  Dostop do revije v okviru konzorcija ACS zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Dostop je mogoč iz prostorov Univerze v Novi Gorici.


  Dostop do revije v okviru konzorcija ACS zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Dostopno iz prostorov UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL, CTK, NIB in NUK, ki so člani knjižnic teh inštitucij.
Če se nahajate izven svoje inštitucije, po kliku na povezavo vpišite geslo za odd. dostop.


  Dostop do revije v okviru konzorcija ACS zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Dostop je mogoč iz prostorov Univerze v Mariboru in z oddaljenim dostopom za študente
in zaposlene na Univerzi v Mariboru.





  Dostop v okviru konzorcija Scopus zagotavlja Centralna tehniška knjižnica (CTK) UL.
  Oddaljen dostop za člane knjižnice Fakultete za informacijske študije v Novem mestu.



 
priimek kratice
 
  Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostop je mogoč za članice konzorcija WoS.


  Dostop do servisa v okviru konzorcija WoS zagotavlja Institut informacijskih znanosti (IZUM). V primeru težav pri dostopu se obrnite na e-poštni naslov podpora@izum.si.
  Dostop je mogoč iz prostorov članic konzorcija WoS.



 
 
 

 
 
 


© 2024 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy
CrossRef Omogočeno